MENU SLUIT
do 07.10

N’ YAEL

Let op: Deze show kan alleen plaatsvinden als de 1,5 maatregel niet langer van kracht is. Bij verplaatsing of annulering bieden wij u de mogelijkheid gekochte tickets te retourneren.

N’ YAEL is de nieuwe hiphop-sensatie uit Arnhem. Hij staat vooral bekend om zijn persoonlijke liefdesverhalen die hij zowel zingt als rapt. In zijn muziek komen diverse genres naar voren maar aan sad vibes ontbreekt het zeker niet!

N’ YAEL

De 24-jarige artiest werkt onder andere samen met het wereldwijd bekende Grillabeats die bijvoorbeeld samenwerkingen hebben staan met artiesten als Tory Lanez en The Game. Tijdens een interview bij FunX heeft N’ YAEL aangekondigd in mei van dit jaar zijn eerste EP genaamd Sadboy te gaan releasen. De tour zal beginnen in zijn eigen stad. In oktober zal zijn hele debuutalbum verschijnen.

“Ik denk dat je het verst komt in het leven door jezelf te zijn en ik wil er zijn voor de mensen die het moeilijk hebben.” aldus de Arnhemse rapper die een duidelijke boodschap naar voren brengt, zoals ook te horen is in zijn bekendste track Alles Went.


 

Deze show is verplaatst i.v.m. de maatregelen tegen de verspreiding van COVID-19.

Voor de oude datum gekochte tickets blijven geldig, kaartkopers zijn hierover per e-mail op de hoogte gebracht en kunnen het aankoopbedrag terug krijgen als ze op de nieuwe datum onverhoopt niet kunnen. Wel tickets, geen mail? Check je spambox!