MENU SLUIT
zo 09.04.2023
Support: sosesina

Oliver Pesch

Oliver Pesch brengt zijn inventieve versie van West Coast/americana naar Luxor Live. Frisse, kien uitgedachte songs klinken op plaat én live toegankelijk en overtuigend.

Op zijn debuutalbum ‘Kid With The Dice’ etaleert de Rotterdamse songwriter zijn talent als verhalenverteller en veelzijdigheid als artiest: ieder liedje kent een frisse invalshoek en stilistische inspiratiebron.

Oliver Pesch

Met zijn 2e single ‘Shelly’ scoort de Rotterdamse Pesch een ‘Topsong’ op NPO Radio 2 en is hij frequent te horen op 3fm en Radio Veronica. Smaakbepalende DJ’s als Rob Stenders en Leo Blokhuis noemen hem dan ook als veelbelovend talent. Oliver Pesch speelde shows met Novastar en Danny Vera en is te zien op ESNS 2023.

sosesina (support)

Een vrijere versie van haarzelf. sosesina spreekt zich uit waar Josephine Godschalk liever zwijgt. De warmte van haar stem voelt aan als een diepe zucht. Dit in combinatie met lieflijk gitaarspel, vertaalt zich naar een combinatie van Jeff Buckley, Joni Mitchell en The Paper Kites. sosesina creëert een idyllisch landschap. Laat je schouders hangen, haal diep adem en sta even stil in een wereld die dat nooit toe lijkt te staan.