MENU SLUIT
zo 20.03.2022

Open Dag Popcentrum Jacobiberg

Wil jij weten of er muzikaal talent in je schuilt? Of wil jij ontdekken wat er allemaal in Jacobiberg gebeurt en welke pop- en rocksterren, dj’s en producers (in spé) hier te vinden zijn? Kom langs en probeer instrumenten, check optredens en workshops en ontdek het pand.

Open Dag

Er is weer een breed scala aan optredens van bands en leerlingen van de popschool. Daarnaast kun je een kijkje nemen in de lesruimtes, dj-ruimtes of producerruimtes. Wil je even meedoen? Of proeven hoe het is om gitaar of zangles te nemen aan de popschool? Dat kan! Ook wordt er bijvoorbeeld een workshop Funk gegeven door onze docent Jean-Paul Pino. Veel docenten zijn aanwezig tijdens de open dag zodat jij ze kan ontmoeten en vragen kunt stellen. De docenten kun je kennen van Navarone, Kenny B, Wild Romance en nog meer grote namen. Alle docenten hebben conservatorium genoten en staan zelf nog met regelmaat op het podium. Ze hebben op festivals gestaan zoals Lowlands, WooHah, Zwarte Cross en Paaspop.

Popcentrum Jacobiberg

Jacobiberg is hét popcentrum van Arnhem en omstreken en al meer dan tien jaar een begrip in Arnhem. Hier kun je alles wat met cultuur en muziek te maken heeft vinden, beoefenen, praktiseren, verspreiden en leren. Je kunt muziekles volgen, maar bijvoorbeeld ook oefenruimtes huren waar bands en individuele muzikanten herrie kunnen maken. Ook zie je ze vaak als (mede-)organisator van gave evenementen. De Berg vindt creatieve interactie tussen mensen erg belangrijk en dat stimuleren ze met de broedplaats, die vol zit met creatievelingen uit Arnhem en omstreken. Loop door de gangen van het pand en je komt zeker een paar artiesten, producers of andere creatievelingen tegen!

De open dag vindt plaats op zondag 20 maart in het pand op Arnhems Buiten aan de Utrechtseweg 310, gebouw H02. Je bent welkom van 13.00 uur tot 16.00 uur.

Zondag 20 maart is een ideale kennismaking voor iedereen die nog twijfelt over het nemen van muziekles, interesse heeft in onze oefenruimtes of broedplaats, het pand wil ontdekken of andere creatievelingen wil ontmoeten.