MENU SLUIT
vr 31.08.2018
Met: Rootsriders & Toe Maar

Openingsavond Festival de Luie Hond

Festival de Luie Hond opent dit jaar op vrijdag 31 augustus met een speciale tributeavond. Een eerbetoon aan het grootse Nederlandse Doe Maar en de legendarische reggaezanger Bob Marley. Met de historische John Frostbrug als decor hoor je songs als Nederwiet, Is Dit Alles, Could You Be Loved en No Woman, No Cry.  Alle klassiekers komen voorbij in dit avondvullende programma verzorgd door de bands Toe Maar en de Rootsriders.

Rootsriders

De Nederlands-Caribische band Rootsriders reist al sinds 2006 (25ste sterfdag Bob Marley) de wereld rond met hun befaamde Tribute2BobMarley liveshows. Na meer dan 500 optredens wereldwijd komt de band eind augustus langs bij de Melkfabriek.

Toe Maar

Toe maar brengt een ode aan de legendarische Nederlandse band Doe Maar met een zanger wiens stem nog meer op die van Henny Vrienten lijkt, dan die van Henny zelf. Een onomstootbare ritmesectie en authentieke jaren 80 synthesizergeluiden zorgen ervoor dat de Doe Maar liedjes en de bijbehorende sound met respect in ere blijft. Werkelijk elke track blijkt nog steeds een ware klassieker!