MENU SLUIT
za 26.02.2022
De crème de la crème van de Nederlandse techno

Overstuur ft. Secret Cinema

Voor dit event is GEEN coronatoegangsbewijs nodig.

Het is alweer veel te lang geleden maar eindelijk is Overstuur terug met keilekkere techno in Luxor Live! We geven je de crème de la crème van de Nederlandse technoscene en doen daar gerust nog een schep bovenop.

Line-up

Secret Cinema
Jeroen Search
Thimo Konings
Dub Experiment

Secret Cinema

Een sleutelfiguur in de Nederlandse scene sinds 1991. Een internationale headliner die bekend staat om zijn sets in Berghain, Space Ibiza, Womb Tokyo, Watergate, zijn frequente Elrow-optredens of headliner op elk groot festival in Nederland. Daarnaast is Secret Cinema labelbaas van Gem Records, waar Overstuur resident Thimo Konings binnenkort zijn debuut EP zal releasen. En is Secret Cinema a.k.a. Jeroen Verheij goede vrienden met Jeroen Search (ja ze heten allebei Jeroen..). Kortom, een grote familie!

Jeroen Search

De Nederlander Jeroen Search is een van de meest invloedrijke producers van techno, maar is ook een goed bewaard publiek geheim. Hij brengt sinds het midden van de jaren negentig constant hoge kwaliteit muziek en bevindt zich altijd aan het scherpe uiteinde van het techno spectrum. Hij staat bekend om zijn genre bepalende onnavolgbare sound en energieke uitvoeringen en is vandaag de dag waar hij altijd is geweest, aan de rand van de hedendaagse techno.

Thimo Konings

Een van Arnhems grootste aanstormende talenten van de Overstuur familie. Met zijn gevoel voor analoge hardware, scherpe muzieksmaak en bepalende kennis van sounddesign trok hij al snel de aandacht van techno peetvader Secret Cinema. Thimo tekende onlangs zijn eerste solo-releases bij het internationale technolabel Gem Records die de komende maanden los gaan. Thimo staat bekend om zijn altijd evoluerende, unieke geluid met consistente elementen van rauwe, diepe techno muziek en zijn grote kop krullen.

Dub Experiment

Dub Experiment is het solo project van Jurriën Konings, 50% van het krullende melodische duo Gate 44. Onder deze nieuwe alias verkent hij de zwaardere grooves op het techno spectrum met invloeden uit Berlijn, Dub en Leftfield.