MENU SLUIT
za 04.12
Er wordt naar een vervangende datum gezocht

Overstuur ft. Patrice Bäumel

Als gevolg van de op vrijdag 12 november afgekondigde extra maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus zijn wij genoodzaakt om dit evenement op te schorten. Wij onderzoeken of dit evenement kan worden verplaatst. Kaartkopers worden hierover geïnformeerd op het e-mailadres waarmee de tickets zijn aangeschaft. Het kan zijn dat onze correspondentie in uw spam box terecht komt.

Voor deze show is een coronatoegangsbewijs nodig, meer info KLIK HIER.

Na de succesvolle, knallende oktober editie pakken we door met de grootste Overstuur ooit. Op zaterdag 4 december pakken ze uit met een mega-rave in ons hele pand met Patrice Bäumel als onbetwiste headliner!

Line-up

Patrice Bäumel (DE)
Transcode (UK)
Lewski
Feryne
Overstuur Residents

Patrice Bäumel (DE)

De geboren Oost-Duitse DJ en producer heeft een uniek pad uitgestippeld door de Europese en mondiale technoscene. Hij is een beatport hitlijst top producer, internationale top DJ alsmede global underground compiler. Hij stond en staat nog steeds in alle gerenommeerde berlijnse clubs en wereldwijde festivals, released voor labels als Afterlife en staat B2B met Tale of us!

Transcode (UK)

Afkomstig uit Manchester en bekend van o.a. releases op labels Stil vor Talent en Filth on Acid. Zijn producer werk wordt gewaardeerd door Eric Prydz, ANNA, Laurent Garnier, Joris Voorn, Alan Fitzpatrick en ga maar door. Dit wil je niet missen!

Lewski

Een aanstormend talent met een residency bij club WAS. in Utrecht. Een vernieuwende sound binnen de electro scene is wat Or:la met haar label Céad deed besluiten Lewski binnen te halen. Het is voor ons een eer om hem deze editie te mogen uitnodigen om de bovenzaal om te dopen tot electro walhalla!

Feryne

Deze Nijmeegse dame zal Lewski bijstaan met de omdoping van de bovenzaal in een electro walhalla. Ze is een bekende in de scene in Arnhem en Nijmegen en is een selector van jewelste… Laat je verrassen door Feryne!