MENU SLUIT
vr 29.03.2019
Tech-house, techno en alles wat daar tussenin zit!

Overstuur

Na hun uitverkochte kerstspecial in de bovenzaal is Overstuur terug! Verwacht een muzikale reis door techhouse, techno en alles wat daar tussenin zit.

Na een uitverkochte Kersteditie is Arnhemse succesformule Overstuur terug in de bovenzaal van Luxor Live met een klapper van jewelste! Niemand minder dan electro- en drum & bass heavyweight WRLD komt namelijk voor de aller eerste keer onder zijn nieuwe tech/house alias MIRU draaien. Naast deze grote naam zal ook lokale legende LEFI zijn opwachting maken en ons verblijden met wat groovy gebeuk. De support wordt uiteraard verzorgd door Overstuur residents Gate 44, TYCO en Potwil.

Overstuur

Overstuur is een vers concept binnen de Arnhemse techno-scene, waarbij de nadruk ligt op een prettige opbouw in de energie; een muzikale reis door techhouse, techno en alles wat daar tussenin zit. Verwacht dus geen gebeuk vanaf de eerste minuut, maar wel deskundig geselecteerde platen om de feestvreugde steeds verder op te schroeven. Gedurende de avond zal het tempo steeds verder worden opgezweept, om vervolgens te eindigen met euforische klappers van jewelste! 

Line-up

MIRU (Bekend als WRLD)
LEFI
GATE44
TYCO
Potwil

Kaartverkoop

Tickets zijn verkrijgbaar voor €8,- in de voorverkoop.

Presented by: Luxor Night Live