MENU SLUIT
zo 21.08.2016
Met deze zondag Andy Frasco, Stadt & Eva Almagor!

Park Open @ de Ronde Weide

Park Open is al meer dan 25 jaar één groot zomers feestje. Dertien zondagen lang een gratis toegankelijk, zomers openluchtconcert op de Ronde Weide in het Arnhemse Park Sonsbeek. Van 14.00 – 18.00 uur kan je luisteren naar verassende en diverse muziek, heerlijk eten en drinken en op je kleedje chillen in het gras!

Programma 21 augustus: Andy Frasco, Stadt & Eva Almagor

Singer-songwriter en feestbeest Andy Frasco omschrijft zijn eigen muziek als ‘Party Blues with a touch of Barefoot Boogie’. Hij was al jong met muziek bezig maar ontdekte pas op z’n zeventiende jaar zijn instrument: de piano. Deze vrolijke singer-songwriter speelt vol energie, passie en overgave en maakt er samen met zijn band een muzikaal feestje van. Je hoort invloeden van ‘inspiratiebronnen’ als Sam Cooke, Tom Waits, Van Morrison en Damien Rice. Met meer dan 250 show per jaar weet Andy wel hoe hij een feestje moet bouwen. Al stuiterend over het podium brengt hij naast eigen werk ook altijd enkele covers ten gehore. Andy Frasco is een graag geziene gast op festivals maar weet natuurlijk ook met gemak een zaal op zijn kop te zetten.

Stadt is het verhaal van vier doorgewinterde muzikanten. Na een lange reis door verscheidene muzikale landschappen vonden ze elkaar opnieuw in deze groep. De debuutplaat ‘Kind of Diversion’ laat krautpoprock met een wolkje psychedelica in de straten uitdijen. Weet dat je naar de stad gaat om je te laten verrassen, want achter een schijnbaar rustig plein ligt een schreeuwerige verkeersader waar de geluiden pas echt ten volle openbarsten.

Liedjes vol blues en pop die je meenemen in herkenbare dubbelzinnige situaties. Eva Almagor en haar band brengen frisse vintage vibes waarbij de invloed van hun muzikale helden nederig voelbaar is. De muzikale carrière van de Nederlands-Israëlische Eva Almagor ging een paar jaar geleden van start met het in eigen beheer uitbrengen van 2 singles en een EP. Gevolgd door shows in verschillende bezettingen door het hele land, van radiostation tot theater; shows bij 3FM tot Oerol. Maak je klaar voor de Southern Soul van Eva Almagor.

Programma volgende zondag:
28.08 Zitakula, Thaiti & Tightropes

Kijk voor meer informatie op de website van Park Open.

Bereikbaarheid:
Park Open wordt georganiseerd midden in het prachtige Park Sonsbeek nabij het centrum van Arnhem. Zowel vanaf het centraal station als vanaf de winkels in Klarendal en de binnenstad is het goed te lopen en te fietsen. Dat is dan ook de belangrijkste tip; kom niet met de auto. De bus stopt trouwens ook om de hoek, kijk voor de juiste tijden op 9292.nl.