MENU SLUIT
vr 19.11

Benedict

Benedict is het pseudoniem van Martijn Smits. Onlangs kwam zijn debuutalbum You can tell me nothing that i should uit op Kroese records! Het album en is een afsluiting van een periode van maar liefst twintig jaar waarin Benedict omgegaan is met én betekenis heeft gegeven aan een verbroken relatie, depressies en een ongeval waarbij hij door iemand met een mes in zijn maag gestoken werd. Dat klinkt pittig, is het ook, maar heeft wel iets ongekend moois opgeleverd.

Benedict

De muziek van Benedict is intiem, maar heeft een groots en internationaal geluid. Hij maakt muziek die gegarandeerd goed gevonden zal worden door mensen die van bands als The National, The Slow Show, Other Lives en War on Drugs houden.

Deze show was in eerste instantie onderdeel van de Popronde Tiendaagse, die door de maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus in het water is gevallen. De voor deze show gekochte tickets blijven geldig.


 

Deze show is verplaatst i.v.m. de maatregelen tegen de verspreiding van COVID-19.

Voor de oude datum gekochte tickets blijven geldig, kaartkopers zijn hierover per e-mail op de hoogte gebracht en kunnen het aankoopbedrag terug krijgen als ze op de nieuwe datum onverhoopt niet kunnen. Wel tickets, geen mail? Check je spambox!