MENU SLUIT
vr 19.11.2021

Benedict

Deze show van Benedict is gecanceld ivm de onlangs aangekondigde extra maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus. Er komt geen vervangende datum. Kaartjeskopers kunnen de tickets retour doen en krijgen hierover bericht op het mailadres waarmee de kaartjes zijn aangeschaft.

Benedict is het pseudoniem van Martijn Smits. Onlangs kwam zijn debuutalbum You can tell me nothing that i should uit op Kroese records! Het album en is een afsluiting van een periode van maar liefst twintig jaar waarin Benedict omgegaan is met én betekenis heeft gegeven aan een verbroken relatie, depressies en een ongeval waarbij hij door iemand met een mes in zijn maag gestoken werd. Dat klinkt pittig, is het ook, maar heeft wel iets ongekend moois opgeleverd.

Benedict

De muziek van Benedict is intiem, maar heeft een groots en internationaal geluid. Hij maakt muziek die gegarandeerd goed gevonden zal worden door mensen die van bands als The National, The Slow Show, Other Lives en War on Drugs houden.

Deze show was in eerste instantie onderdeel van de Popronde Tiendaagse, die door de maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus in het water is gevallen. De voor deze show gekochte tickets blijven geldig.

Kroese presents

Hek Visser van de cd- en platenwinkel Kroese is fan van de muziek van Benedict en contracteerde hem voor het eigen platenlabel Kroese records. Deze show is een samenwerking tussen Kroese en Luxor Live.