MENU SLUIT
do 14.11.2019
Met special guest: KT Tunstall

Roachford

In 1988 scoorde de zanger Andrew Roachford met de naar hem genoemde band Roachford een dikke hit in Nederland met het nummer Cuddly Toy. Naast de meerdere platina en gouden albums die hij solo en met band behaalde is hij vanaf 2010 ook nog zanger bij Mike & the Mechanics en is zijn stem terug te horen op diverse dance-tracks.

Roachford

Andrew Roachford zat al vanaf zijn vierde jaar achter de piano, luisterde naar Al Green, Stevie Wonder en Jimi Hendrix en groeide op in London waar hij in een bruisende scene alle muzikale invloeden uit de jaren 70 en 80 als een spons opzoog. Als songschrijver krijgt hij het voor elkaar om gevoelens waarvan je niet eens wist dat je ze had, om te zetten in woorden.

Special guest: KT Tunstall

Schotse singer-songwriter KT Tunstall kreeg internationaal succes in 2005 met onder andere het catchy ‘Suddenly I See’ en ‘Black Horse And The Cherry Tree’. Na het succes van het in 2016 uitgebrachte ‘KIN’, is het recent verschenen album ‘WAX’ het tweede deel van een trilogie die thema’s verkent als geest, lichaam en brein. Tunstall is terug met inspirerende en emotioneel beladen nummers, waarbij ze dezelfde energie en krachtige stem heeft als op haar megahits van vroeger.