MENU SLUIT
do 10.02
Kroese presents

Rood Adeo

Rood Adeo is een songwriter zoals we die tegenwoordig eigenlijk niet meer tegen komen. In de muziek van Rood komen pop, jazz, blues, klassiek en zelfs po√ęzie samen. Deze combinatie van grote genres maakt dat zijn muziek niet per se van deze tijd is, maar toch 100% tijdloos.

Rood Adeo

Rood is al meer dan twee decennia actief in de muziek en heeft reeds een indrukwekkende staat van dienst opgebouwd. Zijn zojuist op Kroese records verschenen album Worn Love is, net als Rood zelf, zeldzaam en excentriek. De songs vragen aandacht maar bieden tegelijkertijd ook goed en warm gezelschap. Het album is het partneralbum van het eerder op het label verschenen Voluntary Intakes. Samen vormen de albums een tweeluik van 31 tracks waarmee Rood nieuwe nummers samen voegt met eerdere opnames en enkele live-uitvoeringen.

Kroese presents

Eens in de zoveel tijd tipt platenzaak Kroese een artiest die we allemaal zouden moeten zien. Niet voor niets is Kroese records in 2018 een samenwerking met deze eigenzinnige singer-songwriter en multi-instrumentalist aangegaan!