MENU SLUIT
za 16.11.2019
Support: Daniel Kist

Ruben Annink

Ruben Annink laveert tussen de volksmuziek en de Nederpop. De singer-songwriter heeft in de afgelopen jaren zijn plek gevonden tussen de stijlen van Acda & De Munnink, Marco Borsato, BLØF, en Guus Meeuwis.

Ruben Annink

De Haarlemse zanger – die zijn carrière als straatmuzikant begon – is op zijn 15e ontdekt door Ali B waarna hij al snel hits scoorde met onder andere Jonna Fraser, Teske en Keizer. Inmiddels heeft de zanger afscheid genomen van de urban en hij heeft zijn eigen sound en stem ontwikkeld, te horen op zijn laatste EP Helderzien. “Ik wil mensen in mijn wereld verwelkomen”, zegt Annink over zijn muziek.

Daniel Kist (support)

De 26-jarige zanger, pianist en songwriter Daniel Kist (26) uit Den Haag verzorgt het voorprogramma bij de show van Ruben. Daniel maakt Nederlandstalige popmuziek met een boodschap met invloeden van Bløf, Marco Borsato en Veldhuis & Kemper. Zijn laatste single Alles Wat Komen Gaat hoor je momenteel dagelijks op de radiozender 100% NL. Hij werkt aan een nieuw album dat gepland staat om nog dit jaar uit te komen.