MENU SLUIT
vr 01.10.2021
Gem Sessions in Luxor Live!

Secret Cinema + Egbert + Ramon Tapia

Voor deze show is een coronatoegangsbewijs nodig, meer info KLIK HIER.

GEM Sessions keert terug naar Arnhem voor een spectaculaire avond met Secret Cinema, Egbert (live) en Ramon Tapia. Eindelijk weer los op de beste techno in Luxor Live!

Line-up

Egbert (live)
Ramon Tapia
Secret Cinema
Thimo Konings

Secret Cinema

Gem Sessions oprichter Secret Cinema wordt sinds 1990 gezien als één van de grootste techno pioniers die ons land rijk is. Nu wordt hij geprezen als een internationaal artiest die de ene headline show na de andere weet te strikken. Tijdens de Gem avond in Luxor Live zul je, naast zijn prachtige classic juweeltjes, ook een hoop nieuwe muziek voorbij horen komen.

Egbert (live)

De door Secret Cinema ontdekte Egbert is al lang geen onbekende meer in de techno scene. Wereldwijd speelt hij zijn warme, energieke “Egbert-sound” in de beste clubs en op festivals als Awakenings, Loveland, Timewarp en het Arnhemse Free Your Mind Festival. Egbert is klaar voor een nieuw clubseizoen en trakteert de bezoeker op nieuw materiaal.

Ramon Tapia

Met releases op labels als Drumcode, Great Stuff, Craft Music, Corachi!, Equator en zijn eigen label Say What? zet Ramon Tapia flinke stappen op weg naar de top. Verwacht energieke klappers waar je wel op moet bewegen!

Thimo Konings

Al bekend als de helft van Gate44 en organisator van Overstuur, start Thimo daarnaast zijn eigen project waarmee hij meer de diepte in duikt. Met zijn toekomstige release op GEM Records wordt het dansen geblazen tijdens de eerste uurtjes van GEM Sessions in Luxor Live!