MENU SLUIT
za 11.04
verplaatst naar zaterdag 28 november

Soul Live

Dit evenement is verplaatst naar zaterdag 28 november als direct gevolg van de op 23 maart 2020 door het kabinet aangekondigde extra verlenging van de maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus COVID-19.

Voor de oude datum gekochte tickets blijven geldig, kaartkopers worden hierover per e-mail op de hoogte gebracht en kunnen het aankoopbedrag terug krijgen als ze op de nieuwe datum onverhoopt niet kunnen.


Soul Live komt op zaterdag 28 november terug naar Arnhem. Luxor Live staat dan weer volledig in het teken van soul music!

Soul Live

Soul Live is een dansavond voor de echte soulliefhebbers van jong tot oud! De muziek van oude soul legends zoals James Brown, Aretha Franklin, Stevie Wonder, Jackson 5, Wilson Picket, Michael Jackson en Marvin Gaye komen allemaal voorbij. Maar óók the new generation soul artiesten: Raphael Saadiq, Musiq Soulchild, Leela James, Angie Stone en Jill Scott passeren de revue! 

Tony Momrelle (Incognito)

Als speciale gastzanger bij deze editie van Soul Live mogen wij nu alvast Tony Momrelle bekend maken. Tony is één van de huidige leadzangers van de bekende Britse acid-jazz/soulband Incognito! Deze fantastische zanger is onderdeel van de groep vanaf 2006, maar is ook te horen als achtergrondzanger bij acts als Sade en bracht onlangs zijn 4de album onder zijn eigen naam uit getiteld The Best Is Yet To Come.

Live on stage

* Tony Momrelle (Incognito, uk)
* David Dam
* The Soul Live Band
* Fullscale (dj)
* Christian Alxs (dj)