MENU SLUIT
za 30.11.2019
The Louis Windzak Soul Band + Gazooth + Esther Nijhove (Special Guest)

Soul Live

Soul Live komt op zaterdag 30 november weer terug naar Luxor Live en pakt extra groots uit voor haar 10-jarig jubileum! Deze keer heeft de organisatie niet één maar twee te gekke bands uitgenodigd!

Soul Live

Soul Live is een dansavond voor de echte soulliefhebbers van jong tot oud! De muziek van oude soul legends zoals James Brown, Aretha Franklin, Stevie Wonder, Jackson 5, Wilson Picket, Michael Jackson en Marvin Gaye komen allemaal voorbij. Maar óók the new generation soul artiesten: Raphael Saadiq, Musiq Soulchild, Leela James, Angie Stone en Jill Scott passeren de revue! 

Line-up

The Louis Windzak Soul Band
Gazooth
Esther Nijhove (Special Guest)
Bruze D’Angelo
DJ Jano

Pure Delight Basement
Cordo
Syte
Demian

The Louis Windzak Soul Band

Hij staat bekend als de Nederlands-Surinaamse Otis Redding, want zijn stemgeluid komt griezelig dicht in de buurt van de stem van de in 1967 tragisch verongelukte Amerikaanse soulzanger. Het handelsmerk van zijn 8-koppige Soulband is onversneden soul zonder franje. Belangrijker nog is de totale passie voor de muziek, waarmee de band het publiek elk live-optreden met zich meetrekt in een dampende en swingende soul-experience.

Gazooth

Deze band weet bij elk feestje hun stempel te drukken. Wat een energie en wat een feest! Ze spelen zowel de soul hits van vroeger en nu. Een beetje James Brown, Chaka, Jackson 5 tot aan D’angelo en Bruno Mars.