MENU SLUIT
do 02.12

Spinvis

Erik de Jong alias Spinvis is in twintig jaar uitgegroeid tot een van de meest eigenzinnige en veelzijdige artiesten in het Nederlandse poplandschap. Zijn nieuwe muziek laat zich weer met geen pen beschrijven, behalve dan dat het ‘vintage Spinvis’ is. Met volledige band komt hij naar de grote zaal van Luxor Live!

Spinvis

Zijn succesvolle debuutalbum uit 2002 leek moeilijk op te volgen, maar toch wist hij die kwaliteit te evenaren met wondermooi-weemoedige platen als Dagen Van Gras, Dagen Van Stro, Tot Ziens, Justine Keller en Trein Vuur Dageraad. Eind 2020 verscheen zijn nieuwste album getiteld 7.6.9.6., desgewenst vergezeld van een door Spinvis vervaardigd prentenboek.


 

Deze show is verplaatst en de twee eerder geplande zitconcerten zijn daarbij omgezet naar één reguliere show met sta-plaatsten. i.v.m. de maatregelen tegen de verspreiding van COVID-19.

Voor de oude datum gekochte tickets blijven geldig, kaartkopers zijn hierover per e-mail op de hoogte gebracht en kunnen het aankoopbedrag terug krijgen als ze op de nieuwe datum onverhoopt niet kunnen. Wel tickets, geen mail? Check je spambox!