MENU SLUIT
do 28.01
Terug in Luxor Live met nieuw album!

Steffen Morrison

Let op: Deze show kan alleen plaatsvinden als de 1,5 maatregel niet langer van kracht is. Bij verplaatsing of annulering bieden wij u de mogelijkheid gekochte tickets te retourneren.

Dit najaar verschijnt het nieuwe album ‘Soul Revolution’ waarmee Steffen Morrison het in 2018 verschenen ‘Movin’ On’ opvolgt. Met de single ‘You’ve Been Hit by a Butterfly’ als voorbode belooft 2020 een bijzonder jaar te worden voor de soulzanger. Met zijn fantastische liveband komt hij terug naar Luxor Live!

Steffen Morrison

Steffen Morrison groeit op met de tunes, moves & grooves van James Brown, Otis Redding en Marvin Gaye maar ook met de harmonieuze klanken van The Crystals, de rock van The Rolling Stones en de teksten van Lou Reed. Hij eert legendes als Donny Hathaway, Teddy Pendergrass en Otis Redding terwijl hij zijn eigen draai geeft aan het kleurrijke soulgenre. Met zijn muziek, energie en verschijning overtuigt Steffen veel meer mensen dan alleen de echte soulliefhebbers.

Vanaf de verschijning van zijn debuut EP in 2016 gaat het hard met Steffen Morrison. Na vele shows, festivals en tv-optredens brengt hij in 2018 het album Movin’ On uit, waaraan hij met zijn muzikale buddy’s Andy Platts (Young Gun Silverfox), Luke Juby (Emeli Sandé, Leona Lewis) en songwriter/producer Tjeerd Oosterhuis werkte. Eindelijk is er nu de opvolger en kan je de nieuwe muziek live horen en zien in Luxor Live!


Dit evenement is verplaatst van donderdag 4 juni als direct gevolg van de maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus COVID-19. 

Voor de oude datum gekochte tickets blijven geldig, kaartkopers worden hierover per e-mail op de hoogte gebracht en kunnen het aankoopbedrag terug krijgen als ze op de nieuwe datum onverhoopt niet kunnen. Geen mail ontvangen? Check je spambox!