MENU SLUIT
do 04.06.2020
Vervangende datum wordt gezocht

Steffen Morrison

Dit evenement is opgeschort als gevolg van de maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus COVID-19.

In overleg wordt onderzocht of dit evenement naar een latere datum kan worden verplaatst.

Kaartkopers worden hierover door ons ingelicht op het e-mail adres waarmee de tickets zijn aangeschaft. Het kan zijn dat de e-mail tussen uw spam terecht is gekomen.

Een overzicht van alle tot nu toe verplaatste en afgelaste evenementen vindt u hier.


 

Dit voorjaar verschijnt het nieuwe album van Steffen Morrison waarmee hij het in 2018 verschenen Movin’ On opvolgt. Met de single You’ve Been Hit by a Butterfly als voorbode belooft 2020 een bijzonder jaar te worden voor de soulzanger. Met zijn fantastische liveband komt hij terug naar Luxor Live!

Steffen Morrison

Steffen Morrison groeit op met de tunes, moves & grooves van James Brown, Otis Redding en Marvin Gaye maar ook met de harmonieuze klanken van The Crystals, de rock van The Rolling Stones en de teksten van Lou Reed. Hij eert legendes als Donny Hathaway, Teddy Pendergrass en Otis Redding terwijl hij zijn eigen draai geeft aan het kleurrijke soulgenre. Met zijn muziek, energie en verschijning overtuigt Steffen veel meer mensen dan alleen de echte soulliefhebbers.

Vanaf de verschijning van zijn debuut EP in 2016 gaat het hard met Steffen Morrison. Na vele shows, festivals en tv-optredens brengt hij in 2018 het album Movin’ On uit, waaraan hij met zijn muzikale buddy’s Andy Platts (Young Gun Silverfox), Luke Juby (Emeli Sandé, Leona Lewis) en songwriter/producer Tjeerd Oosterhuis werkte. Eindelijk is er nu de opvolger en kan je de nieuwe muziek live horen en zien in Luxor Live!