MENU SLUIT
zo 03.10.2021

Steffen Morrison

Voor deze show is een coronatoegangsbewijs nodig, meer info KLIK HIER.

Met het nieuwe album Soul Revolution volgde Steffen Morrison het in 2018 verschenen Movin’ On op. Met zijn fantastische liveband komt hij terug naar Luxor Live!

Steffen Morrison

Steffen Morrison groeit op met de tunes, moves & grooves van James Brown, Otis Redding en Marvin Gaye maar ook met de harmonieuze klanken van The Crystals, de rock van The Rolling Stones en de teksten van Lou Reed. Hij eert legendes als Donny Hathaway, Teddy Pendergrass en Otis Redding terwijl hij zijn eigen draai geeft aan het kleurrijke soulgenre. Met zijn muziek, energie en verschijning overtuigt Steffen veel meer mensen dan alleen de echte soulliefhebbers.

Vanaf de verschijning van zijn debuut EP in 2016 gaat het hard met Steffen Morrison. Na vele shows, festivals en tv-optredens brengt hij in 2018 het album Movin’ On uit, waaraan hij met zijn muzikale buddy’s Andy Platts (Young Gun Silverfox), Luke Juby (Emeli Sandé, Leona Lewis) en songwriter/producer Tjeerd Oosterhuis werkte. Eindelijk is er nu de opvolger en kan je de nieuwe muziek live horen en zien in Luxor Live!


 

Deze show is verplaatst i.v.m. de maatregelen tegen de verspreiding van COVID-19.

Voor de oude datum gekochte tickets blijven geldig, kaartkopers zijn hierover per e-mail op de hoogte gebracht en kunnen het aankoopbedrag terug krijgen als ze op de nieuwe datum onverhoopt niet kunnen. Wel tickets, geen mail? Check je spambox!