MENU SLUIT
do 19.03.2020
verplaatst naar donderdag 15 oktober

Thank God it’s Donna

Dit evenement is verplaatst naar donderdag 15 oktober als direct gevolg van de op 12 maart 2020 door het kabinet aangekondigde maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus COVID-19.

Voor de oude datum gekochte tickets blijven geldig, kaartkopers zijn hierover per e-mail op de hoogte gebracht en kunnen het aankoopbedrag terug krijgen als ze op de nieuwe datum onverhoopt niet kunnen.

 

Gare du Nord en zangeres Carolina Dijkhuizen brengen hun respectvolle eerbetoon aan de Queen of Disco in een spetterende live show waarin de vele hits en bijzondere carrière van de in 2012 overleden zangeres tot leven worden gebracht.

Donna Summer

Onvergetelijke dance classics als Bad Girls, MacArthur Park, Hot Stuff, Could It Be Magic, I Feel Love, Love To Love You Baby en Last Dance en een podium dat wordt omgetoverd tot een heuse discotheek laten de 70’s en 80’s disco parties herleven; dichter bij Donna Summer kun je niet komen.

Gare du Nord starring Carolina Dijkhuizen

De zus van Donna, Linda C. Gaines, zag de show via live stream en gaf namens de familie persoonlijk haar goedkeuring aan Thank God It’s Donna als respectvol eerbetoon aan haar legendarische zus. Na een succesvolle theatertour met 30 uitzinnige zalen eerder dit jaar, komt Thank God It’s Donna: The Original Donna Summer Tribute op hun clubtour ook naar Luxor Live!