MENU SLUIT
za 04.09.2021
1,5m zitconcert (geen test-/vaccinatiebewijs nodig)

The Deep Dark Woods (solo)

Deze show gaat door als 1,5m zitconcert, hiervoor is geen test-/vaccinatiebewijs benodigd.

The Deep Dark Woods timmert inmiddels ruim vijftien jaar aan de weg en heeft een aantal prachtige albums op haar naam staan. Deze Canadese band rond zanger en gitarist Ryan Boldt maakt muziek die een soort kruising is tussen alt-country en alternatieve folk.

Ondanks de vele restricties tijdens hun internationale tour zijn we verheugd Ryan Boldt toch te mogen verwelkomen voor een solo optreden.

The Deep Dark Woods

De band die in 2015 is opgericht in Saskatoon, Saskatchewan kende verschillende bezettingen en werkt vaan met gastmuzikanten. De constante factor is Ryan Boldt die de songs schrijft en dankzij zijn slepende zachte zangstem altijd prominent aanwezig is in de muziek. De muziek van The Deep Dark Woods wordt wel met die van The Band vergeleken, maar bevat meer folkrock-invloeden en is bezwerend, indringend en mysterieus.

Op dekrentenuitdepop werd het laatste album van The Deep Dark Woods als volgt omschreven: “Changing Faces is geen album waarvan de zon onmiddellijk gaat schijnen, maar het is wel een album dat de avond prachtig inkleurt wanneer de zon eenmaal onder is”.