MENU SLUIT
vr 11.06
Everybody’s Got To Learn Sometime

The Korgis

Let op: Deze show kan alleen plaatsvinden als de 1,5 maatregel niet langer van kracht is. Bij verplaatsing of annulering bieden wij u de mogelijkheid gekochte tickets te retourneren.

The Korgis is een Britse popband die in 1980 een aantal hits scoorde waarvan Everybody’s Got To Learn Sometime veruit de bekendste is. Zanger en bassist van het eerste uur James Warren heeft nog steeds een stem die doet denken aan John Lennon en verkeert in topvorm!

The Korgis

The Korgis kwam voort uit de jaren 70 cult-progrockband Stackridge. In de huidige show hoor je het allereerste nummer van die band, alle Korgis-favorieten plus uitstekend nieuw materiaal. Met een uitgebreide bezetting zorgen ze voor een visueel aantrekkelijke en muzikaal uitmuntende show.

Het nummer Everybody’s Got To Learn Sometime is in de loop der jaren uitgegroeid tot een echte evergreen en werd uitgevoerd door onder meer The Dream Academy, Yazz , Army of Lovers, Zucchero en Vanessa Carlton, Daniël Lohues en Krezip. Beck nam in 2004 zijn versie van het nummer op voor de soundtrack van de film Eternal Sunshine of the Spotless Mind.


 

Dit evenement is verplaatst van 22 mei 2020 als gevolg van de maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus COVID-19.

Kaartkopers zijn hierover ingelicht op het e-mail adres waarmee de tickets zijn aangeschaft. Wel tickets maar geen mail? Check uw spambox.