MENU SLUIT
vr 22.05
Vervangende datum wordt gezocht

The Korgis

Dit evenement is opgeschort als direct gevolg van de op 23 maart 2020 door het kabinet aangekondigde extra verlening van de maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus COVID-19.

Kaartkopers worden hierover per e-mail op de hoogte gebracht. Wij zijn momenteel in overleg met alle betrokken partijen of dit evenement kan worden verplaatst of definitief wordt afgelast. In beide gevallen is het mogelijk om uw geld terug te krijgen.

Wij vragen om uw begrip voor de impact op de organisatie die de huidige situatie met zich meebrengt. Zodra er nieuwe info beschikbaar is wordt deze hier geplaatst en naar kaartkopers per e-mail gecommuniceerd.


 

The Korgis is een Britse popband die in 1980 een aantal hits scoorde waarvan Everybody’s Got To Learn Sometime veruit de bekendste is. Zanger en bassist van het eerste uur James Warren heeft nog steeds een stem die doet denken aan John Lennon en verkeert in topvorm!

The Korgis

The Korgis kwam voort uit de jaren 70 cult-progrockband Stackridge. In de huidige show hoor je het allereerste nummer van die band, alle Korgis-favorieten plus uitstekend nieuw materiaal. Met een uitgebreide bezetting zorgen ze voor een visueel aantrekkelijke en muzikaal uitmuntende show.

Het nummer Everybody’s Got To Learn Sometime is in de loop der jaren uitgegroeid tot een echte evergreen en werd uitgevoerd door onder meer The Dream Academy, Yazz , Army of Lovers, Zucchero en Vanessa Carlton, Daniël Lohues en Krezip. Beck nam in 2004 zijn versie van het nummer op voor de soundtrack van de film Eternal Sunshine of the Spotless Mind.