MENU SLUIT
zo 30.01.2022
Vervangende datum wordt gezocht

The Mastersons

Singer-songwriters en multi-instrumentalisten Chris Masterson en Eleanor Whitmore vormen samen The Mastersons. Als zij niet de wereld rondtoeren als leden van Steve Earle’s band The Dukes, maakt dit muzikale en echtelijke tweetal prachtige alt-country muziek.

The Mastersons

Het duo woonde op meerdere plaatsen in Texas, maar ook in Brooklyn en noemen momenteel in Los Angeles hun thuis. Het vierde en meest recente album van The Mastersons is niet voor niets een geweldige mix van countryrock en west coast pop geworden. Geweldige zang en prachtige harmonie├źn eisen net als op hun eerdere werk nadrukkelijk de aandacht op. Tijdloze muziek die soms doet denken aan Gram Parsons en Emmylou Harris of als The Jayhawks met een zangeres.
Het album getiteld No Time for Love Songs werd in L.A.’s legendarische Sunset Sound Recorders opgenomen en werd geproduceerd en gemixt door de vijfvoudig Grammy Award-winnende engineer Ryan Freeland (Ray Lamontange, Joe Henry, Bonnie Raitt).

The Whitmore Sisters

Door het toevoegen van Bonnie Whitmore aan deze show staan er ineens twee alt-country bands op het podium! Bonnie is de zus van Eleanor en vormt samen met haar The Whitmore Sisters. Bonnie had al meerdere solo-albums op haar naam staan voordat ze tijdens de corona-lockdown besloot liedjes met haar zus op te nemen. Het resultaat is een album dat net uit is en Ghost Stories heet. Ze verzorgt de support en voegt zich daarna bij haar zus en haar man op het podium!