MENU SLUIT
vr 16.10.2015
De 11-jaar StoerToer

The Ploctones (Light Up)

‘De vuurbal van de lage landen’, ‘het vierkoppige monster’, ‘de roedel niet te stoppen sledehonden’ – kortom The Ploctones – vieren in 2015 hun elfjarig bestaan.

Inderdaad, níet tien, níet twaalf-en-een-half, maar elf jaar is voor The Ploctones reden voor een verjaardagstoer langs de Nederlandse podia onder de noemer 11-jaar StoerToer. Daarmee maakt Nederlands fijnste funkjazz band meteen een punt: niet de gebaande paden, niet dát wat voor de hand ligt, maar nét even anders: dat zijn The Ploctones ten voeten uit. In de StoerToer passeren natuurlijk oude hits de revue, denk aan Heroes, Kont, Rrrrrita en Paalangst. Maar natuurlijk ook nieuw werk, en wie wil nu niet weten hoe Droplul gaat klinken?

Bovendien: voor de 11-jaar StoerToer zijn The Ploctones op zoek gegaan naar iets wat hun muziek extra in de spotlights zet. En dat hebben ze letterlijk gevonden in de mannen van LiGHT-UP: deze lichtkunstenaars maken het concert tot een ware Ploctones trip.

Jack Daniel’s en Luxor Live dopen deze vrijdag tot Jack Friday!

Het favoriete whiskey-merk van menig muzikant, brengt een oude traditie naar het Nederlandse uitgaanscircuit. Jack Daniel beloonde zijn medewerkers iedere laatste vrijdag van de maand met een  fles Jack Daniel’s No.7. Een aantal keer per jaar selecteren Luxor Live en Jack Daniel’s een concert van een artiest waarmee de traditie om mensen te belonen op vrijdag, na een week hard werken wordt voortgezet. Korting op je Jack & cola. Meer info vind je HIER.