MENU SLUIT
do 19.12.2019

Tribute to the Doors

Herleef de muziek van The Doors of maak er meedogenloos kennis mee! Vijf topmuzikanten uit het Oosten van het land leggen op het podium hun ziel en zaligheid in het geluid van één van de beste bands uit de jaren zestig: oprecht en zonder te pretenderen. Stap die blauwe bus maar in en maak die trip.

The Doors

Maar weinigen onder ons kunnen zeggen dat ze deze, nog altijd zeer populaire Amerikaanse band live hebben mogen aanschouwen. De rockband die bekend stond om hun psychedelische melodieën en poëtische teksten van de charismatische frontman Jim Morrison, is een favoriet van vele oude liefhebbers maar heeft ook een cultstatus verworven onder meerdere generaties die lang na de dood van Morrison zijn muziek hebben ontdekt. Tribute to the Doors geeft je de kans om nummers als Light my Fire, The end en Riders on the Storm live te ervaren! The future’s uncertain and the end is always near.

Met: Lawrence Mul (o.a Raw Flowers) – Vedran Mircetic (o.a. De Staat) – Matthijs Stronks (o.a. Donnerwetter) – Gerben Bielderman – Mike Visser