MENU SLUIT
vr 12.10.2018
Arnhem, let’s get Vunzig!

Vunzige Deuntjes

Let op: Vunzige Deuntjes is uitverkocht en er is géén deurverkoop. Weer naast het net gevist? Bestel dan nu alvast je tickets voor Vunzige Deuntjes vrijdag 7 december 2018.

Tip: check ook ons gruwelijke Arnhem Halloween event, met een killer r&b/hiphop line-up aangevoerd door FS Green en een Dawn of the Disco area!

Lekkere deuntjes kun je overal wel horen, maar vunzige deuntjes hoor je alleen bij Vunzige Deuntjes! Deze populaire clubnight uit Amsterdam heeft de oversteek naar Arnhem gemaakt en neemt alleen maar smerige beats mee.

Verwacht de beste dancehall, R&B en hiphop uit de nineties en zero’s, maar ook alle nieuwe muziek die daarop is geïnspireerd. Dus of je nu van Drake, Sean Paul of CeCe Peniston houdt: het is tijd om te schudden en te schuren en te dampen en te zweten!

Vunzige Deuntjes

We komen terug en hoe! Dit wordt weer een avondje dansen alsof je de hele avond met de bruid mag zwieren. Schudden zoals Def Rhymz het ooit intendeerde. Schuren alsof glad de enigste optie is. Party met de hoofdletter P, en Vunzig met de hoofdletter V. Zijn jullie ready? Arnhem, let’s get Vunzig!

Line-up

Grote zaal
Dieux Père
April Grey
Chamos
DJ Turne

Hosted by: Claudio

Bovenzaal
Zinzi
Cathy

Kaartverkoop

Early birds: €8,50
Normaal: €11,-
Deur: €13,- (mits beschikbaar)

Presented by: Luxor Night Live