MENU SLUIT
zo 26.04
Groots R&B/Hip-Hop spektakel!

Watermeloen Koningsnacht

Dit evenement is opgeschort als direct gevolg van de op 23 maart 2020 door het kabinet aangekondigde extra verlening van de maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus COVID-19.

Kaartkopers worden hierover per e-mail op de hoogte gebracht. Wij zijn momenteel in overleg met alle betrokken partijen of dit evenement kan worden verplaatst of definitief wordt afgelast. In beide gevallen is het mogelijk om uw geld terug te krijgen.

Wij vragen om uw begrip voor de impact op de organisatie die de huidige situatie met zich meebrengt. Zodra er nieuwe info beschikbaar is wordt deze hier geplaatst en naar kaartkopers per e-mail gecommuniceerd.


 

Voor het derde jaar op rij toveren we Musis Arnhem om tot een Watermeloen paradijs om de verjaardag van onze Koning Willy groots te vieren. Verwacht meerdere stages met de mooiste aankleding, fijnste tunes en gekkigheid. Alles om jou een onvergetelijke Koningsnacht te bezorgen!

Koningsnacht

Net als je denkt dat de verjaardag van onze Koning Willy al genoeg feest is, doen we daar nog een schepje bovenop! En hoe kunnen wij dit het beste doen? Door met z’n allen te dansen op de lekkerste R&B en Hip-Hop tunes van toen en nu! Verwacht de vibe die je van ons gewend bent, maar dan met nog meer gekkigheid! Kom jij een dansje doen?

Watermeloen

Op de mainstage in de Parkzaal gaan we Watermeloen all the way! Tijdens een Watermeloen feestje dansen en schuren we op de lekkerste R&B, Hip-Hop en Dancehall tunes van de 90’s, 00’s en nu. Heet krijgen is een garantie, afkoeling zorgen wij voor met een heerlijk Watermeloen ijsje! Durf jij het aan?

La Rumba

De tweede stage wordt verzorgd door onze vriendjes van La Rumba! Zij draaien de fijnste Bachata, Kizomba, Merengue, Reggaeton, Salsa en Latin Hip-Hop. Verwacht een dansvloer omgetoverd tot een tropische bestemming voor losse heupjes.

Randprogrammerig

Karaoke️, spelletjes & veel meer!

Presented by: Luxor Night Live