MENU SLUIT
wo 08.12.2021
Er wordt naar een vervangende datum gezocht

We Are Hunters

Als gevolg van de op vrijdag 26 november afgekondigde extra maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus zijn wij genoodzaakt om dit evenement op te schorten. Wij onderzoeken of dit evenement kan worden verplaatst. Kaartkopers worden hierover geïnformeerd op het e-mailadres waarmee de tickets zijn aangeschaft. Het kan zijn dat onze correspondentie in uw spam box terecht komt.

De wervelwind van bierblikken, slechte grappen en een lading energie waar je U tegen zegt, verraad dat het ‘jagerscollectief’ We Are Hunters zich klaarmaakt voor een nieuw jachtseizoen.

We Are Hunters

Trek je mooiste spijkerjack, kapotte converse en flanellen blouse uit de kast want met een scherpe mix van Classic Rock, het beste uit de skateparken van de 00’s en een klein gezond vleugje pop, nemen deze Nijmeegse rockers een paar stappen terug in de tijd. Maar harde gitaren, beukende drums en krachtige refreinen zijn niet het enige wat zorgt voor damp op de muren. Ballads als ‘Counting Stars’ sleuren je vakkundig mee naar de krochten van romantiek om het er vervolgens met knallers als ‘Superhero’ weer vakkundig vanaf te schudden.

De release van de EP ‘Halocline’ dit najaar belooft dan ook een wild avontuur te worden. Dus, bestel maar alvast een extra biertje bij de bar, want het jachtseizoen is geopend.