MENU SLUIT
za 04.02.2017
Luxor Night Live: UK Bass

Work Them ft. EYCEE & FIVE SUNS

 

EYCEE

EYCEE is een Amsterdamse DJ/Producer die behoort tot een nieuwe generatie opkomende artiesten die het Europese club- en festivalcircuit aan het veroveren zijn met een breed spectrum aan geluiden. EYCEE’s genre-overschrijdende sets zijn zowel herkenbaar als spannend.

FIVE SUNS

Achter FIVE SUNS gaat de Arnhemse Producer Julian Theelen schuil. Op Work Them zal hij onder zijn nieuwe alias debuteren.

WORK THEM RESIDENTS

Residents Switch, Trap, Mike Costez & SMR draaien rondom de headliner. Verwacht dikke beats & Bass door de speakers, Garage, Grime, Jersey Club, House, UK Funky, whatever.

Work Them

Work Them is eind 2012 begonnen in die mooie PopUpKlup. Een groep ervaren lokale DJs, samengekomen vanuit verschillende scenes, vond het hoog tijd voor een avond die zich focust op de UK sounds. Een energieke sound die house, techno, garage, grime en andere dansvloer sounds mixed, een sound die niet elk weekend in Arnhem te horen is.

Na het sluiten van de PopUpKlup is Work Them verder gegaan in de bovenzaal van Luxor Live, een samenwerking die nog altijd zeer goed bevalt!

Kaartverkoop

Zoals altijd zijn er voor deze avond uitsluitend kaarten beschikbaar aan de deur voor slechts vijf euro.