MENU SLUIT
vr 17.04
verplaatst naar zaterdag 11 juli

Yallah! Yallah!

Dit evenement is verplaatst naar zaterdag 11 juli als direct gevolg van de op 23 maart 2020 door het kabinet aangekondigde extra verlenging van de maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus COVID-19.

Voor de oude datum gekochte tickets blijven geldig, kaartkopers worden hierover per e-mail op de hoogte gebracht en kunnen het aankoopbedrag terug krijgen als ze op de nieuwe datum onverhoopt niet kunnen.

 


Yallah! Yallah! komt naar Luxor Live en wijst je de weg naar het Oosten met de heetste en wildste partykrakers uit de Arabische wereld. Van Marokkaanse hiphop tot Egyptische bruiloftsmuziek naar Libanese speeddabke en trap uit Syrië. Vergeet sprookjes en buikdanseressen: In de 1.002e nacht dansen we op échte Arabische grooves!

Yallah! Yallah!

De in 2017 op Lowlands Festival ontstane clubnacht Yallah! Yallah! brengt heerlijke dansmuziek met Oosterse vibes uit het gebied dat loopt van Iran tot aan Marokko. Inmiddels doet Yallah! Yallah! vele clubs door het land aan, waar hun cutting-edge dansavonden gevuld met Palestijnse hiphop, speeddabke uit Libanon, reggaeton uit Egypte, trap uit Syrië en meer heerlijks niet meer weg te denken zijn!