MENU SLUIT
do 04.04
Country singer-songwriter; support: Elijah Ocean

Zephaniah Ohora

Zephaniah OHora is een Amerikaanse country singer-songwriter die in juni 2018 zijn debuutalbum ‘This Highway’ heeft uitgebracht. Toonaangevende festivals en media uit het genre lopen inmiddels helemaal weg met deze New Yorker en vergelijken hem met grote country-iconen zoals (zijn idool) Merle Haggard, maar ook met Dale Watson en Gram Parsons.

Zephaniah OHora

New York is een niet zo heel typische uitvalsbasis voor een muzikant die dol is op eind jaren 60 country en zwierige truckersongs met pedaalsteelgitaar maakt. In Brooklyn brengt hij de beste muzikanten en liefhebbers van traditionele countrymuziek bijeen in een honky-tonkbar waar hij de muziekprogrammering voor zijn rekening neemt. Zephaniah speelt met band in de bovenzaal van Luxor Live.

Elijah Ocean

Support komt van OHora’s bandlid Elijah Ocean. Deze songwriter uit Los Angeles maakte al vier albums met muziek waar een even grote dosis folk als tijdloze rock ’n roll in is terug te vinden. Net als zijn voorbeeld Tom Petty maakt hij sterke en pakkende songs met heldere gitaren.