MENU SLUIT
20.12.2021

Vacature Hoofd Financiële Administratie

Luxor live is hét poppodium van Arnhem en omstreken en programmeert een groot aantal concerten en evenementen per jaar in één van de mooiste concertzalen van het land. Met een brede programmering en samenwerkingen met diverse partijen zoals De Melkfabriek, Musis, Hoogte 80 en anderen, maken we Arnhem leuker en interessanter op cultureel gebied.

Ook in deze bijzondere periode werken we bij Luxor Live gewoon door aan online alternatieven en aan de voorbereidingen voor spetterende concerten en feesten. Voor ons diverse en gezellige team zijn we op zoek naar een hoofd financiële administratie.

Als hoofd financiële administratie zorg je ervoor dat alle administratieve processen op rolletjes verlopen. Door een juiste administratie weet het management wat de financiële positie van het bedrijf is, worden salarissen en facturen op tijd betaald en zijn de belastingdienst en eventuele toezichthouders tevreden. Wij zoeken iemand die het leuk vindt om in een organisatie zelfstandig de administratie te voeren. Een goede communicatie met je collega’s is essentieel om dit succesvol te kunnen doen. Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en je hebt oog voor detail.

Hoofd financiële administratie
  • Je bent verantwoordelijk voor de financiële administratie (crediteuren-, debiteuren- en salarisadministratie, grootboek en bank en kas administratie) Je doet btw aangiftes, hebt contact met accountant, bank en verzekeraars.
  • Je bent verantwoordelijk voor het opstellen van maand-, kwartaal- en jaarverslagen.
  • Je levert een bijdrage aan het opstellen van een jaarbegroting, meerjarenraming en liquiditeitsbegroting. Je maakt ook analyses die je per kwartaal aanlevert, jaarafsluiting, controle op de dagelijkse administratie.
  • Je zorgt voor een zo goed mogelijke inrichting van de administratie en de administratieve processen
  • Je adviseert de bedrijfsleiding bij financieel-administratieve vragen en problemen
  • Je draagt zorg voor de algemene en personele personeelsadministratie
  • Je beheert de middelen van de afdeling
  • Je hebt ervaring met kostenplaatsen en kostensoorten
Profiel

Je hebt een HBO denk en werkniveau met minstens 3 jaar werkervaring in een soortgelijke functie. Kennis van MS Office , Exact Online of soortgelijk boekhoudprogramma is een pre. Daarnaast heb je aantoonbare kennis van automatisering.  Affiniteit met muziek en de culturele sector strekt tot de aanbeveling.

Wil jij niet voldoen aan het stereotype administrateur, ben je graag betrokken bij een levendige omgeving waar mensen van alle leeftijden en interesses samen komen en genieten, voldoe jij aan bovenstaande punten en ben je accuraat, communicatief,  flexibel, stressbestendig, proactief, servicegericht,  en heb je geen 9 tot 5 mentaliteit, dan ben je bij Luxor Live zeker op de goede plek.

Luxor Live biedt
  • Arbeidsvoorwaarde conform de CAO Nederlandse Poppodia en Festivals
  • Een parttime baan van 30 uur in een dynamische en inspirerende omgeving die flexibel in te delen is.

Wil jij onze collega worden? Stuur dan een motivatiebrief met CV voor zaterdag 15 januari naar info@luxorlive.nl o.v.v. vacature financiële administratie. Wanneer je wordt uitgenodigd voor een gesprek, hoor je dit uiterlijk donderdag 20 januari.

 

Is dit alles?