MENU SLUIT
za 09.09.2023
Verjaardagsfestival, met Sophie Straat, Prins S. en De Geit, Gotu Jim en meer!

15 jaar Luxor Love

Let op: dit de minimale leeftijd voor dit event is +18

Luxor Live blaast 15 kaarsjes uit en dat vieren we met een buitensporig verjaardagsfestival, waar we nog 15 jaar over gaan napraten!

Speciaal voor de gelegenheid pakken we uit met een keihard festival, 10 uur lang, met 15 vette live-acts en dj’s in onze grote zaal, bovenzaal en kelder!

Grote zaal

19:00 – Cassandra Onck
20:15 – Julia Sabaté
21:30 – The Vices
22:45 – Sophie Straat
00:15 – Gotu Jim
02:00 – Prins S. en De Geit
03:00 – John Mood (dj-set)
03:30 – Natte Visstick

Bovenzaal

22:00 – Chefs de Partie (indie)
23:30 – DJ Superdoei ft. MC Shelly (Italodisco, electro)
01:00 – Urkel Shounen (hiphop, r&b)
02:00 – Coûteux (trance, house)
03:00 – Harmonic Waves (eclectic)

Kelder

22:00 – Nerds with Acid (acid, techno, electro)
00:00 – Let’s Goa! (goa, psy-trance)
02:00 – ZAAG (dubstep)

Sophie Straat

De Amsterdamse volkszangeres Sophie Straat is binnen no-time de onbetwiste koningin van een nieuwe generatie protestzangers gebleken. Samen met haar compagnon Wieger, schrijft ze aanstekelijke popliedjes over de effecten van gentrificatie en andere maatschappelijke of sociale misstanden. Live brengt ze deze met een berg charisma en een flinke dosis humor.

Prins S. en De Geit

Het Haagse electro-trio Prins S. en De Geit maakt een opzwepende mix van rauwe dancebeats en absurde Nederlandstalige teksten over strak staan in de rij voor de kinderboerderij, flamboyante eenden en vele andere verhalen over nachtelijke escapades. Noorderslag, Appelpop, Lowlands en vele andere magische festivals werden reeds compleet plat gespeeld.

Gotu Jim

Welkom in de ketaverse van Gotu Jim. Deze sympathieke, Amsterdamse zingrapper had je favoriete kleinzoon kunnen zijn, ware het niet dat er behoorlijk vulgaire teksten uit zijn mond komen. Hij werkte o.a. met MEROL, Hang Youth en raakte de gevoelige snaar van velen met ‘Stiekem Wil Ik DJ Zijn’, met Faberyayo. De X-Ray van Lowlands was vorig jaar al te klein.

Julia Sabaté

De Nederlandse zangeres Julia Sabaté is op avontuur om haar Spaanse afkomst te verkennen. Haar tracks kennen een mix van pop en elektronisch, met hier en daar hints van hiphop. In haar nummers vertelt ze verhalen, deelt ze herinneringen, uit ze haar gevoelens zonder angst en wil ook anderen de kracht geven om niet bang te zijn om te voelen wat je voelt.

The Vices

Met kinderlijk speelplezier en bloedserieuze ambities speelt het Groningse The Vices hun contrasterende mix van britpop en surfrock net zo makkelijk strak en explosief als speels en dansbaar. Grote zalen, kleine zalen, beuken of dansen, ze blazen je lachend van je sokken. Niet voor niets nam Nothing But Thieves ze mee als support tijdens hun Europese tour.

Natte Visstick

Van vers uit de zee naar krokant in het vriesvak. Pestcore Collectief lid Natte Visstick tikt met zijn authentieke meme-techno op Spotify bijna een miljoen luisteraars per maand aan. Voor liefhebbers van genadeloos harde beats en puberale uitspattingen over cumshots, lekkere boterhammen en lijnen trekken.

P.S. Je wordt niet thuisgebracht.