MENU SLUIT

Info

Luxor Live programmeert een groot aantal concerten en evenementen per jaar. Daarnaast spant Luxor Live zich in om in samenwerking met andere podia en culturele instellingen bijzondere projecten te realiseren. Naast deze eigen activiteiten biedt Luxor Live de mogelijkheid tot het huren van de zalen.

Er is een grote zaal met balkon (max. 700 personen, staand publiek), een kleine zaal (max. personen 150 bij concerten/200 bij dansavonden, staand publiek). Het balkon is eventueel apart te huur. Wij bieden professionele horeca en goede catering ter ondersteuning van ieder evenement. Professionele geluid- en lichtapparatuur en een groot aantal technische faciliteiten zijn vanzelfsprekend aanwezig.

Luxor Live ligt naast het centraal station van Arnhem, in de nabijheid van winkel- en uitgaanscentrum en er is ruime parkeergelegenheid. Een locatie bij uitstek om uw evenement te huisvesten.

’s avonds parkeren in parkeergarage Centraal, onder CS Arnhem en op 2 minuten loopafstand van Luxor Live, kost maar 1 euro per uur (tussen 18:00 en 06:00 uur)!