MENU SLUIT
za 12.03.2016
Luxor Night Live: house & disco

4 jaar Studio Sonsbeek ft. Prosumer (DE)

Luxor Night Live presents: Studio Sonsbeek. Het Arnhemse house collectief Studio Sonsbeek wordt 4 en dat moet natuurlijk uitgebreid gevierd worden!

Studio Sonsbeek bestaat 4 jaar en dat gaan we vieren! Van illegale loodsfeestjes, hostings op festivals tot legendarische edities van Reisje langs de Rijn. Een avond in ‘hun’ housetempel Luxor Live met een line-up die terugblikt op de eerste mooie jaren, een hedendaagse internationale topper in de gelederen heeft en vooruitkijkt met een talent waar wij in de toekomst nog veel van gaan horen. Een verjaardagsfeest waar alles draait om de liefde voor elektronische muziek.

Prosumer | ‘Trough his body and his veins…’

Achim Brandenburg a.k.a. Prosumer ademt elektronische muziek. Zijn fenomenale platenkeuze en unieke stijl is niet in een hokje te vangen. Een combinatie van klassiekers en hedendaagse pareltjes die je het beste gewoon kan gaan beluisteren. Na jarenlang in Berlijn woonachtig te zijn geweest is Prosumer tegenwoordig neergestreken in Edinburgh. Nog steeds vaste resident in de Panorama Bar (Berghain) maar inmiddels vliegt hij heel de wereld over om dansvloeren in extase te brengen.

100 shades of greys | ‘A quest for the deeper than deep house music’

Wist u dat Mike Costez en Juan Barros door toedoen van een van de organisatoren van Studio Sonsbeek samen achter de decks zijn gaan staan? Alleen daarom kan dit illustere duo natuurlijk niet ontbreken op ons verjaardagsfeest. Mannen met baarden, stijliconen voor de jeugd, samen goed voor bijna 100 jaar aan levenservaring en muziekkennis. 100 shades of greys zorgt keer op keer voor de vibe waar wij als organisatie heel blij van worden.

Luc | The new kid on the block!

Luuk Bergervoet is voor ons een van de talenten van de toekomst. Uren struint Luc door de Rush Hour store op zoek naar zijn zwarte goud, namelijk vinyl. Waarschijnlijk is hij een van de weinige mensen op deze aardbol die in de afgelopen jaren alle events van Studio Sonsbeek heeft bezocht. Nu krijgt hij de kans om deze speciale avond te openen.

Early birds uitverkocht

De early birds zijn inmiddels uitverkocht. Reguliere tickets in de voorverkoop zijn NU beschikbaar voor €14.