MENU SLUIT
za 25.11.2017
Matrixxman, Tripeo x Mirella Kroes x Doka en meer!

8Bahn Clubnight

Na tien jaar 8Bahn staat de teller op ruim 100 edities. Nu keert 8Bahn terug naar de plek waar het jarenlang experimenteerde; Luxor Live!

8Bahn x Luxor Live

Een serie van drie clubnights staan klaar voor dit seizoen en kennen een simpele formule; grootse namen in beide zalen, waarbij het contrast wordt opgezocht in sound en atmosfeer. Op 25 november trapt 8Bahn de serie af met een line up van zes headliners.

Tripeo, Mirella Kroes en Doka

In de grote zaal is de liefhebber van techno aan het juiste adres! Tripeo, Mirella Kroes en Doka openen met een b2b2b van ruim drie uur. Nog niet eerder stonden er drie zulke toonaangevende acts aan het startschot van een 8Bahn avond.

Matrixxman (USA)

De timetable in de grote zaal wordt gecomplementeerd met Matrixxman. De Amerikaan heeft in de afgelopen jaren een discografie opgebouwd waar je u tegen zegt; releases op Dekmantel, Planet Rhythm en Len Faki’s Figure volgden elkaar in rap tempo op. De vriendelijke en overigens boomlange Matrixxman krijgt de eer de boel af te sauzen en geloof ons, dat legt hem geen windeieren.

Ben Penn & Rik Payne

Waar beneden techno de boventoon voert, wordt in de intieme kelder het contrast opgezocht door Ben Penn en Rik Payne. De heren gaan all-night b2b en staan garant voor alles wat buiten de reguliere kaders valt. Verwacht een dynamische set vol soul, house, disco, funk, wave en hiphop.

Kaartverkoop

Early: uitverkocht
Regular: €15
Deur: €15

Presented by Luxor Night Live