MENU SLUIT
do 26.04.2018
8Bahn Kingsnight Special

8Bahn Kingsnight ft. Jackmaster

Dat 8Bahn altijd groots uitpakt rondom Koningsnacht en Koningsdag, is na al die jaren wel duidelijk. Traditiegetrouw begint de Koningsnacht in Musis Park en wordt deze vervolgd met een flinke afterparty in Luxor Live. Drie zalen, standaard uitverkocht, gaan door tot in de vroege uurtjes!

De elfde editie van de Kingsnight Special 2018 omvat een hoogwaardige line up met Jackmaster als absolute headliner!

Jackmaster

En dan hebben we het dus over de Schotse Jack Revill, oprichter van het grootse Numbers label en nummer twee DJ ter wereld volgens Resident Advisor 2016. De mixtechnisch verbluffende DJ heeft jaar in jaar uit een frisse kijk op elektronische muziek, getuige zijn DJ Kicks compilatie, Essential Mixes en podcasts op Fact, Resident Advisor en Fabric. Letterlijk elk festival op elk werelddeel en in praktisch elk land heeft Jackmaster mogen afstrepen, maar nog niet eerder stond hij in Arnhem en daar mogen we flink trots op zijn.

Eclair Fifi, Jasper Wolff & Maartenmittendorf.

Nog meer muzikaals uit de Schotse hooglanden met Eclair Fifi. De populaire DJ brak in 2013 door met haar bijdrage aan het populaire BBC Radio One ‘New DJs We Trust’ en sindsdien is Eclair Fifi selector rising, met als hoogtepunt haar Boilerroom edities van 2017. Eclair wordt ingeluid door Juxtapose headhonco BertBert.

Terwijl in de Main louter sterke genre overschrijdende selectors spelen, kent de bovenzaal een duidelijk tegengeluid met een allnighter van Jasper Wolff & Maartenmittendorff. De oprichters van het wereldwijd populaire Indigo Area staan voor kwaliteitstechno en dat is wat je krijgt.

De basement wordt dit jaar ingevuld door Naim Abu. Verrassing.

Line-up

Grote zaal:
Jackmaster
Eclair Fifi
BertBert

Bovenzaal:
Jasper Wolff & Maarten Mittendorff – All Night Long

Kelder:
Naim Abu +++

Kaartverkoop

Early birds: uitverkocht
Regular: uitverkocht
Late: €24,50

Presented by: Luxor Night Live