MENU SLUIT
di 02.11.2021
Live on Stage: Mangoo Factory

AA Meeting Live

De Alles Arnhem Meeting is terug, en hoe! Vanaf nu kun je er zélf live bij zijn want de show wordt gratis toegankelijk voor publiek! Dus kom naar Luxor Live, bekijk de show en maak nieuwe muziekvrienden!

De AA Meeting

Meer dan een jaar was de Alles Arnhem Meeting dé online show voor de Arnhemse popscene om gezien en gehoord te worden. Op Arnhem Live werden elke dinsdag live optredens, interviews met gasten, diverse items en de nieuwste muziek en video’s gestreamd. Vanaf nu heb je de kans om hier LIVE bij te zijn! Pieter Kwant (popplatform PLANK Arnhem) en Melissa Glasbergen (Popcentrum Jacobiberg) gaan maandelijks in op de ontwikkelingen binnen de Arnhemse scene: ze ontvangen gasten, er is live muziek, video’s worden vertoond en de laatste releases besproken.

Programma

In de eerste show is onze hoofd act Mangoo Factory: deze Artpopband rondom zangeres/violiste Celina von Wrochem speelt een mix van Pop, Jazz, Latin, Reggae en Soul. Het viertal ontstond op ArtEZ en bestaat verder uit Bobby Hansen (toetsen), Luca DiBosco (bas) en David Handke (drums). Mangoo Factory bracht vorig jaar haar debuut-EP uit en kwam dit jaar met de singles Charisma en Fire.

Verder is Eric Arendsen te gast, kijken we met Romy van Hal terug op de Popronde in Arnhem, en krijg je gloednieuwe video’s en releases voorgeschoteld uit welke muzikale hoek dan ook! Ook jouw muziek of muzikaal nieuwtje kan aan bod komen, want we zijn erg voor interactie met ons publiek!

Wil jij voor een geïnteresseerd publiek in 30 seconden jouw aankomende optreden, nieuwste track of project pitchen of een oproep doen omdat je band een nieuwe bassist zoekt? Stuur een link van je release, melding, vraag, oproep of video met toelichting naar de Instagram- of Facebook pagina van de Alles Arnhem Meeting.