MENU SLUIT
za 24.03.2018
Techno clubnacht

Abstract ft. Albert van Abbe

Albert van Abbe maakt zijn opwachting als headliner voor de volgende editie van ABSTRACT. Met een 3 uurs set vol tijdloze techno, gekke percussie en sferische soundscapes.

Abstract

De vaste clubnacht in de bovenzaal van Luxor Live die zich focust op techno in de breedste zin van het woord, met headliners van nationale en internationale allure!

Line up

Albert van Abbe 3hr set (Figure Jams / Semantica)
Naim Abu b2b Distøne (ABSTRACT)

Albert van Abbe

De Eindhovense rave-veteraan Albert van Abbe is echt one of a kind. In zijn producties en DJ sets weet hij een unieke combi te maken tussen intense techno, gekke percussie, zingende synths en sferische soundscapes. De, zoals hij het zelf noemt, ‘music with a view’ hoor je ook terug op zijn producties op o.a. Figure Jams, ESHU en Semantica. Met zijn live- en DJ sets stond hij al op de beste techno hotspots als Berghain, Awakenings, Tresor en DGTL. Ervaar hem nu zelf in Luxor Live!

Naim Abu b2b Distøne

Residents Naim Abu en Distøne openen deze avond met een 3 uurs openingsset vol verfijnde ambient soundscapes, squeaky elektronica en genadeloze techno knallers. Naim Abu bewees zich eerder al op 8Bahn Harbour Festival en onlangs voor Dave Clarke als ultieme opener. Distøne heeft vette gigs op naam bij Reaktor, Basis en Planet Rose. Een combi van beiden leidt tot pure waanzin.

Kaartverkoop

Een kaartje is in de voorverkoop te bestellen voor maar €6,-

Presented by: Luxor Night Live