MENU SLUIT
za 11.11.2017
Luxor Night Live presents

Abstract ft. Deniro

Deniro maakt zijn opwachting als headliner voor de volgende editie van ABSTRACT. Met een 3 uurs set vol tijdloze techno en house met een groove die rechtstreeks de diepte in gaat.

Abstract

De vaste clubavond in de bovenzaal van Luxor Live die zich focust op techno in de breedste zin van het woord, met headliners van nationale en internationale allure!

Line up

Deniro 3hr set (трип / Dekmantel)
Roel Zweers (Schönes Wochenende, Nijmegen)

Deniro

De als Reynier Hooft van Huijsduijnen geboren Hagenees mixt kicks, bass, synths en authentieke melodieën zorgvuldig tot tijdloze techno en house met een groove die rechtstreeks de diepte ingaat; altijd warm en dansbaar. Maar hij is ook zeker niet vies van experimenteren. Deniro geldt als een van de snelst stijgende dj/producers van Nederland die momenteel internationaal naam maakt met releases op de connaisseurlabels Dekmantel, Tape Records en het label трип (Trip) van Nina Kraviz. Zijn nieuwste EP ‘Mendoza’ komt op 29 september eveneens uit op het label van Nina. Met diezelfde Nina sloopte hij afgelopen Lowlands de Bravo tent van voor naar achter!

Roel Zweers

De uit Nijmegen afkomstige Roel is initiator van de succesvolle techno-avond Schönes Wochenende, die al 7 jaar haar stempel drukt op het nachtleven in ‘Nimma’. Als DJ levert hij zowel solo als b2b (met Comrade Winston) de betere technosets van de regio af en staat op podia als Planet Rose, Drift en Have A Nice Day Festival.

Kaartverkoop

Een kaartje is in de voorverkoop te bestellen voor maar €6,-

Presented by: Luxor Night Live