MENU SLUIT
wo 01.11
Boshuus Benefietfeest

A*Fever + Boogie Nights

Kom meezingen met A*Fever (ABBA-tribute), ga mee terug in de tijd met Erik Mesie (Toontje Lager) en kom swingen op de verlichte dansvloer van Boogie Nights. De entree is een donatie aan het Boshuus (vakantiehuis van het Ronald McDonald Kinderfonds), dus je zingt en danst voor een goed doel!

A*Fever – The XS Edition

Gimme, Gimme, Gimme A*Fever! Met shows op Paaspop, 7th Sunday Festival & de Zwarte Cross in hun uitpuilende agenda, wordt elke festivaltent van Nederland en omstreken volledig op z’n kop gezet. In rap tempo komen alle grootste hits van ABBA voorbij en kun je niet stil blijven staan op de dansvloer. Dus release die inner Dancing Queen en zing keihard mee op hits zoals Mamma Mia, Waterloo & Chiquitita!

Boogie Nights

DJ Rob Spijker draait de lekkerste funk, disco en pop platen uit de jaren ’70 en 80′. En ook voor Boshuus neemt hij gewoon zijn verlichte dansvloer mee!

Erik Mesie

De Arnhemse zanger Erik Mesie, bekend van zijn band Toontje Lager, neemt je eventjes mee naar de hoogtij dagen van de Nederpop! Stiekem gedanst, Zoveel te doen, Ben jij ook zo bang, Net als in de film

Boshuus

In het Boshuus, vakantiehuis van het Ronald McDonald Kinderfonds, komen gezinnen met een zorgintensief kind weer even op adem tijdens een welverdiende vakantie. Voor deze gezinnen zijn er weinig mogelijkheden om op vakantie te gaan, door de vele hulpmiddelen die er nodig zijn (zoals aangepaste bedden en een tillift). Al bijna 15 jaar staan er ruim 60 vrijwilligers klaar om deze gezinnen een onvergetelijke vakantie-ervaring te geven. Het Boshuus krijgt geen subsidie en is afhankelijk van giften en donaties.