MENU SLUIT
do 07.03
369 album release ft. Badboy Goodvibes + Shep500

Amaron

Hiphop/spoken word artiest Amaron presenteert zijn debuutalbum ‘de 369 theorie’ in Luxor Live! Amaron neemt je mee in zijn herkenbare ervaringen en alledaagse emoties en zoekt zorgvuldig naar verbinding tussen artiest en luisteraar. Zijn muziek is rauw, eigen en catchy met treffende teksten. Naast hiphop hoor je, Gospel, Spoken-Word, Pop, Klassiek en Wereldmuziek. Amaron ontdoet zichzelf hiermee van de stempels en stereotypes die hangen aan de Hiphopcultuur.

Amaron

Amaron is de artiestennaam van Amaro Borges die roots heeft in zowel de Achterhoek als Rotterdam. De afgelopen jaren heeft hij flink aan de weg getimmerd met de Achterhoekse hiphopformatie Eastwave, waarmee hij samen ‘Ode aan de Achterhoek’ uitbracht en op de Zwarte Cross te zien was.. Hij bracht de goed ontvangen EP ‘VII’ en werkte eerder o.a. samen met Wurdspøken en Mensen Zeggen Dingen.

Badboy Goodvibes (support)

Badboygoodvibes is al jaren bekend in de urban clubscene met zijn dansbare muziek. Met features van Latifah, Pearl Ramos, Hansie en andere bekende namen, heeft hij menig club in Nederland voorzien van Vibes! Ook is hij FunX talent winnaar 2021.

Shep500 (support)

Shep500, rapper en zanger uit Rotterdam, is één van de meest veelbelovende artiesten in Nederland. Zijn muziek wordt gekenmerkt door de activerende trap-sound, snelle flows en eerlijke teksten. Hij deed mee aan de Popronde en was FunX talent in 2023. Zijn laatste release is meer dan 500.000 maal beluisterd.