MENU SLUIT
do 16.05.2019
Aanstormend indiepop talent!

Amber Arcades

Onder de naam Amber Arcades maakt de Utrechtse singer-songwriter Annelotte de Graaf Nederlandse Indie met internationale allure!

Amber Arcades

Met haar in New York opgenomen debuutplaat Fading Lines oogstte Amber Arcades internationaal, en vooral in het Verenigd Koninglrijk, veel succes. Het album vol meeslepende gitaarlijnen en dromerige zang betekende meteen de doorbraak voor de band, zowel binnen als buiten onze landsgrenzen. Ze scoorde een 3FM Megahit en ging met liveband op tournee in Nederland, het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten, waar ze in het voorprogramma van Nada Surf speelden

Haar nieuwe album Heartbreak Hotel gaat verder waar het debuutalbum stopte en is een ijzersterk indiepop album geworden. Nog niet eerder werden de dilemma’s van jonge, kunstzinnige en intelligente mensen in een veranderend Europa zo indringend verwoord. Op dit album gaat Amber Arcades meer de diepte in, zowel in haar teksten als in de muziek en zelfs de productie. Meer melodie, dwingend en luchtig tegelijk en lekkere eigenzinnige garage invloeden.