MENU SLUIT
do 11.02.2016
Serious talent uit de Jett Rebel stal

Amber Gomaa

Al voor de release van haar debuut EP ‘Sun Gazing is Amber Gomaa met haar eerste single ‘I want it’ benoemd tot 3FM Serious Talent. Inmiddels is de EP overal te beluisteren en is de tweede single ‘Girlfriend’ gereleased.

De EP heeft zij samen met niemand minder dan Jett Rebel geproduceerd. De EP is uitgekomen onder zijn nieuwe label Baby Tiger Records.
Dit is haar eerste solo plaat, maar je kent amber misschien al wel van bijvoorbeeld Alain Clark, waar zij jarenlang backingvocals heeft gedaan. Sinds een paar jaar speelt zij in de band van Jett Rebel en neemt daar naast backingvocals ook toetsen voor haar rekening. De afgelopen jaren was zij met die band onder andere te zien op het North Sea Jazz Festival, Lowlands en het Sziget Festival.

Amber: “Mijn doel met deze EP was om mijn eigen sound neer te zetten, met songs die niet zo voor de hand liggen. Ik word zelf heel onrustig als ik te lang in een comfortzone blijf hangen, ik wil mensen blijven verrassen. Soms zelfs op het verkeerde been zetten. Ik denk dat dat met Sun Gazing is gelukt en ik kan niet wachten om met mijn eigen band de podia op te gaan.”

In februari kan je met een bovenzaal Passe-partout voor maar 14 euro naar alle concerten die deze maand in de bovenzaal plaatsvinden!

Lees meer en bestel!

Do 04.02 Bewilder

Vr 05.02 Robin Borneman + Einfach Kurt (Kroese Records Labelnight)

Za 06.02 Spawn + Thrashcan + Crashjaw

D0 11.02 Amber Gomaa

Za 13.02 NankoSoul Albumrelease + John Frost

Do 18.02 Gerson Main & ’t Fanfare + Ruben Annink

Vr 19.02 Wolves dressed in Sheep + Alexi Lalas

Vr 26.02 Town of Saints