MENU SLUIT
do 07.12
Punky double bill

Anklebiters + Outahead

Luxor Live presenteert met Anklebiters en Outahead een stevige Gelderse double-bill. Deze twee energieke live-acts presenteren beiden muziek van hun debuut EP’s!

Anklebiters

Anklebiters is een vijfkoppige alternatieve punk band uit Ede die zich met een overdonderende live show en openhartige songteksten in je vastbijten! Gevoed door dynamisch post-punk geweld en aanstekelijke pop-punk melodieën zet de band een diverse sound neer die fans van Sum 41, IDLES en Frank Carter & The Rattlesnakes zeker kunnen waarderen! In Luxor Live spelen ze zeker muziek van hun debuut EP ‘Unleashed’!

Outahead

Outahead zijn Nijmeegse snotneuzen met volwassenmuziek. Op hun debuut EP, brult Outahead over de donkere kanten van het volwassen worden, terwijl ze op het podium als kinderen rond stuiteren. Verwacht een energieke live-act, waarin gitaren laag hangen en nog lager gestemd zijn, twee gitaristen die om de beurt de rol van frontman op zich nemen, een bassist die ertussenin stuitert en de drummer door het breken van zijn stokken klaagt over de splinters in zijn benen.