MENU SLUIT
zo 01.05

Antimatter

De Britse progressieve rockband Antimatter speelt op veler verzoek opnieuw een akoestische tour en viert daarmee (alsnog) hun 20-jarig bestaan! Voor het eerst doen zij op hun tour ook Luxor Live aan, voor een zitconcert in de grote zaal.

Antimatter

De band onder leiding van Mick Moss is met zeven albums niet meer weg te denken uit het Britse proglandschap. De muziek van Antimatter kent veel gedaantes en gaat van stevige progressieve darkwave naar subtiele en emotionele akoestische stukken. Met name in intieme setting, zoals bij deze show het geval, komt de melancholische muziek en de altijd bezielende stem van Mick Moss, volledig tot zijn recht.

Otan Vargas (Special guest)

In de krachtige muziek van special guest Otan Vargas verhaalt deze over zijn achtergrond in één van de armste gebieden van de Filipijnen. Met een ogenschijnlijk eenvoudige combinatie van een aardse akoestische gitaar en een dynamische stem die je in je ziel raakt, is hij een inspiratie voor fans wereldwijd. Niet voor niets stond hij samen op het podium met leden van bands als Slipknot, Megadeth, Staind, Evanescence, Tesla en meer.