MENU SLUIT
zo 08.11
20th anniversary tour

Antimatter

Let op: Deze show kan alleen plaatsvinden als de 1,5 maatregel niet langer van kracht is. Bij verplaatsing of annulering bieden wij u de mogelijkheid gekochte tickets te retourneren.

In 2020 speelt de Britse progressieve rockband Antimatter op veler verzoek na vier jaar opnieuw een akoestische tour en viert daarmee hun 20-jarig bestaan! Voor het eerst doen zij op hun tour ook Luxor Live aan, voor een zitconcert in de grote zaal.

Antimatter

De band onder leiding van Mick Moss is met zeven albums niet meer weg te denken uit het Britse proglandschap. De muziek van Antimatter kent veel gedaantes en gaat van stevige progressieve darkwave naar subtiele en emotionele akoestische stukken. Met name in intieme setting, zoals bij deze show het geval, komt de melancholische muziek en de altijd bezielende stem van Mick Moss, volledig tot zijn recht.

Otan Vargas (Special guest)

In de krachtige muziek van special guest Otan Vargas verhaalt deze over zijn achtergrond in één van de armste gebieden van de Filipijnen. Met een ogenschijnlijk eenvoudige combinatie van een aardse akoestische gitaar en een dynamische stem die je in je ziel raakt, is hij een inspiratie voor fans wereldwijd. Niet voor niets stond hij samen op het podium met leden van bands als Slipknot, Megadeth, Staind, Evanescence, Tesla en meer.


 

Dit evenement is verplaatst van zondag 19 april als direct gevolg van de op 12 maart 2020 door het kabinet aangekondigde maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus COVID-19.

Voor de oude datum gekochte tickets blijven geldig, kaartkopers zijn hierover per e-mail op de hoogte gebracht en kunnen het aankoopbedrag terug krijgen als ze op de nieuwe datum onverhoopt niet kunnen.