MENU SLUIT
za 30.10.2021
Support: Q'n

Ares

Voor deze show is een coronatoegangsbewijs nodig, meer info KLIK HIER.

De jonge rapper, producer én zanger Ares stond al vroeg in de spotlights; op 18-jarige leeftijd bracht hij zijn debuut uit. Er volgden nog drie albums, talloze EP’s, uitverkochte clubshows en festival gigs op o.a. Lowlands, Zwarte Cross en WOO HAH! Afgelopen jaar bracht Ares zelfs twee nieuwe albums uit, ‘Lotus’ en ‘Langetermijnvisie’, waarmee hij nu terug naar Arnhem komt!

Ares

De nu 24-jarige Rens Ottema kan inmiddels doen wat hij wil; een eigen kledinglijn, clips regisseren en vooral eigenzinnige muziek maken. Daarin kiest hij ervoor om down to earth te blijven en te experimenteren.

Doorgaans staat Ares niet heel graag in het middelpunt van de belangstelling, maar als hij zijn mengelmoes van stijlen tijdens zijn shows ten gehore brengt gaat hij er 100% voor. Zijn fans rappen alles woord voor woord mee. Het contrast dat ontstaat tijdens zijn shows is een wilde chaos voor het podium met misschien wel de meest introverte rapper van Nederland op het podium. Op zijn recente albums is Ares steeds meer gaan zingen. In zijn pure, oprechte teksten, geeft Ares zich meer bloot dan welke andere Nederlandse rapper dan ook.

Q’n

Q’n is een verbastering van Koen. Een alter ego, een pseudoniem, maar bovenal een artiest. De Veghelse Koen Hendriks is schrijver, rapper en producer en begon met schrijven uit pure noodzaak. Hij is eerlijk, persoonlijk en onzeker en is niet bang om die gevoelens te delen op het podium waardoor er een pure live-show ontstaat, waarmee hij raakt. Q’n was eerder al te zien in 013, PAARD, De Helling, Nieuwe Nor en speelde twee showcases tijdens Eurosonic / Noorderslag.


 

Deze show is verplaatst i.v.m. de maatregelen tegen de verspreiding van COVID-19.

Voor de oude datum gekochte tickets blijven geldig, kaartkopers zijn hierover per e-mail op de hoogte gebracht en kunnen het aankoopbedrag terug krijgen als ze op de nieuwe datum onverhoopt niet kunnen. Wel tickets, geen mail? Check je spambox!