MENU SLUIT
za 13.02
Lotus Tour

Ares

Let op: Deze show kan alleen plaatsvinden als de 1,5 maatregel niet langer van kracht is. Bij verplaatsing of annulering bieden wij u de mogelijkheid gekochte tickets te retourneren.

De jonge rapper, producer én zanger Ares stond al vroeg in de spotlights; op 18-jarige leeftijd bracht hij zijn debuut uit. Er volgden nog drie albums, talloze EP’s, uitverkochte clubshows en festival gigs op o.a. Lowlands, Zwarte Cross en WOO HA! De tour rond zijn nieuwe album Lotus brengt Ares terug naar Arnhem!

Ares

De nu 24-jarige Rens Ottema kan inmiddels doen wat hij wil; een eigen kledinglijn, clips regisseren en vooral eigenzinnige muziek maken. Daarin kiest hij ervoor om down to earth te blijven en te experimenteren.

Doorgaans staat Ares niet heel graag in het middelpunt van de belangstelling, maar als hij zijn mengelmoes van stijlen tijdens zijn shows ten gehore brengt gaat hij er 100% voor. Zijn fans rappen alles woord voor woord mee. Het contrast dat ontstaat tijdens zijn shows is een wilde chaos voor het podium met misschien wel de meest introverte rapper van Nederland op het podium. Op zijn recente albums is Ares steeds meer gaan zingen. In zijn pure, oprechte teksten, geeft Ares zich meer bloot dan welke andere Nederlandse rapper dan ook.


Dit evenement is verplaatst van zaterdag 17 oktober als direct gevolg van de maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus COVID-19. 

Voor de oude datum gekochte tickets blijven geldig, kaartkopers worden hierover per e-mail op de hoogte gebracht en kunnen het aankoopbedrag terug krijgen als ze op de nieuwe datum onverhoopt niet kunnen. Geen mail ontvangen? Check je spambox!