MENU SLUIT
za 23.01.2016
Luxor Night Live: future bass

ARGON ft. Rachel Green

Luxor Night Live presents: ARGON. 23 januari zal de bovenzaal zich vullen met de nodige dosis bass music verzorgd door Rachel Green, Formil, Tea Fest en residents Atlas Era.

ARGON in intieme setting

Na twee grootse edities in de benedenzaal presenteert ARGON nu haar line-up in de intieme setting van de bovenzaal, met dit keer de getalenteerde Rachel Green in de hoofdrol.

Rachel Green

Rachel Green is een dj/producer uit Amsterdam, gespecialiseerd in bass genres ”heavy sounds and weird noises” die zich onderscheiden van de norm.

In 2009 begon Rachel Green als underground DJ in Sydney Australië. 2012, al terug in Amsterdam, werd het serieus. Wetend dat haar geluid moeilijk te plaatsen was, creëerde ze haar eigen club nachten voor een breed scala aan bass gerelateerde muziek. Hierdoor staat Rachel Green bekend om haar hard-hitting bass, house, grime, trap beats en UK garage. Door haar brede hiphop achtergrond schroomt ze niet om af en toe een kleine dosis hiphop toe te voegen.

Sindsdien brachten haar releases en mixtapes haar carrière in sneltreinvaart, waardoor ze met verschillende grote nationale en internationale namen heeft kunnen werken. Denk hierbij aan Oneman en DJ EZ, maar ook artiesten van het Amerikaanse label Soulection zoals Pomo en IAMNOBODI.

Arnhems bass talent

Dat niet alleen in onze hoofdstad bass talent rondwaart gaan de Arnhemse acts Formil en Tea Fest je bewijzen. Samen met ARGON residents Atlas Era maken zij de muzikale reis voor deze avond compleet. Let us take you in the future of…..BASS!

Kaartverkoop

Kaarten voor deze avond zijn uitsluitend aan de deur verkrijgbaar en kosten €5.