MENU SLUIT
za 27.10.2018
FS Green, Odin, Dawn of the Disco area en meer!

Arnhem Halloween

Arnhem Halloween is terug, gruwelijker en viezer dan ooit tevoren. Met een killer r&b/hiphop line-up aangevoerd door FS Green en een Dawn of the Disco area!

Arnhem Halloween

Luxor Live verandert ieder jaar voor één avond in de HELL, waarin alle zombies, vampieren, heksen, killer clowns, mummies, duivels en andere angstaanjagende deugnieten vanuit de wijde omtrek samenkomen om te feesten tot ze er bij neervallen. Met waanzinnige deco, 100% verkleed publiek en een line-up waar je kippenvel van krijgt. Dance ’til you’re dead!

Gruwelijke line-up

Ieder jaar weer verzamelen de meest ongure karakters van het nachtleven zich om jullie te laten dansen tot je er bij neer valt. Van R&B glijers & hiphop bangers naar disco en house in 1 sicke trip!

Grote zaal

FS Green
Odin
Chamos
Eileen

Dawn of the Disco area

Baco In August
HUGS

Dresscode

Het is een 100% verkleed feest. Alleen toegang met een kostuum óf wanneer je geschminkt bent c.q. een masker draagt. Het hoeft niet per sé eng te zijn, zolang je maar je best doet er HOT AS HELL uit te zien.

Korting op je outfit

Moet je je outfit nog kopen? Laat dan je ticket zien bij Solow Arnhem en ontvang 10% korting op je Halloween kostuum!

Groepstickets

Kom je met een grote groep? Vinden we leuk! Bestel je 5 kaarten in 1 x dan mag je voor €10 p.p. naar binnen. Deze zijn in beperkte oplage te bestellen via onze reguliere ticketshop.

Presented by: Luxor Night Live