MENU SLUIT
za 27.10
FS Green, Odin, Dawn of the Disco area en meer!

Arnhem Halloween

Arnhem Halloween is terug, gruwelijker en viezer dan ooit tevoren. Met een killer r&b/hiphop line-up aangevoerd door FS Green en een Dawn of the Disco area!

Arnhem Halloween

Luxor Live verandert ieder jaar voor één avond in de HELL, waarin alle zombies, vampieren, heksen, killer clowns, mummies, duivels en andere angstaanjagende deugnieten vanuit de wijde omtrek samenkomen om te feesten tot ze er bij neervallen. Met waanzinnige deco, 100% verkleed publiek en een line-up waar je kippenvel van krijgt. Dance ‘til you’re dead!

Gruwelijke line-up

Ieder jaar weer verzamelen de meest ongure karakters van het nachtleven zich om jullie te laten dansen tot je er bij neer valt. Van R&B glijers & hiphop bangers naar disco en house in 1 sicke trip!

FS Green
Odin
Chamos
Eileen
Dawn of the Disco area

Dresscode

Het is een 100% verkleed feest. Alleen toegang met een kostuum óf wanneer je geschminkt bent c.q. een masker draagt. Het hoeft niet per sé eng te zijn, zolang je maar je best doet er HOT AS HELL uit te zien.

Groepstickets

Kom je met een grote groep? Vinden we leuk! Bestel je 5 kaarten in 1 x dan mag je voor €10 p.p. naar binnen. Deze zijn in beperkte oplage te bestellen via onze reguliere ticketshop.

Presented by: Luxor Night Live