MENU SLUIT
vr 23.12.2022
Vol 6

Arnhem Punk Fest

Arnhem Punk Fest is weer terug in Luxor Live! Waar we eerder voornamelijk Arnhemse bands op het podium zagen is deze zesde editie nu volgestouwd met een staalkaart van de Nederlandse punk/hardcore bands, afkomstig uit alle windstreken.

Seein’ Red (Amersfoort)

Punk veteranentrio bekend geworden door hun voorgaande 1980’s legends band Lärm met de broers van de Berg op drums en gitaar (en zang) en Jos op bas. De naam is een 100% verwijzing naar hun communistische politieke opstelling. Snelle handjes en dito snelle, korte no nonsens nummers.

The Covids (Amsterdam)

Nieuwe band, opgericht tijdens de Covid lockdowns met een zekere hang naar Punkrock ’77 style, die zich uit in een melodieuze mid-tempo benadering van hun punkrockende nummers, als ook in hun coverkeuze voor nummers van The Buzzcocks, The Saints en The Damned.

Crustenunie (Leiden)

Dit DIY powertrio uit Leiden doet niet aan melodie; wel aan Crust D-beat, in jouw moerstaal met nummers nummers als : ‘Of je Crust lust’ en ‘Heel Holland huilt’!

No Breakfast Goodbye (Nijmegen)

Deze High Energy pop/skate punkband uit Nijmegen doet wel aan melodie. Vaker te zien in combinatie met collega bands als Ink Bomb en Antillectual.

Neuroot (Arnhem)

Geen Arnhem Punk Fest zonder de Goudvishal-huisband uit de ’80-er jaren! Harde midtempo en Dbeat punk van dit powertrio dat zich nog steeds door ontwikkelt en binnenkort weer een plaat met nieuwe nummers uitbrengt. Het is inmiddels 41 jaar na hun eerste optreden ever in Arnhem (Jacobiberg, november 1981)!

Wasted Youth Club (Arnhem)

Deze locals spelen meer garage dan punk maar zeker met dezelfde energie. Party Garage en Barfight!