MENU SLUIT
vr 26.01.2018
Stille Nacht + Live Acts

Arnhemse Uitnacht

Op vrijdag 26 januari 2018 kan het publiek voor het eerst een Uitnacht beleven in Arnhem. Tijdens deze 1e Arnhemse Uitnacht presenteren ruim vijftig culturele instellingen, organisaties en kunstenaars zich op diverse locaties in de Arnhemse binnenstad. Het publiek kan de hele avond èn nacht geheel gratis talloze optredens, acts en programma’s bijwonen.

Stille Nacht – Silent Disco

Met Stille Nacht toveren we Luxor Live om tot een Silent Disco paradijs! Tune in op één van de drie kanalen en dans mee op de lekkerste R&B/hiphop, disco/funk en guilty pleasures!

Dansen op drie kanalen met de fijnste tunes. Jij bepaalt zelf wat je wil horen!

Kanaal 1: disco, funk
Kanaal 2: R&B, hiphop, dancehall
Kanaal 3: guilty pleasures

Live Acts

Verspreid in het pand kun je (zonder koptelefoon) genieten van spannende elektronische live-acts, waaronder ‘violin-wizard’ Tonio Geugelin en singer/songwriter en multi-instrumentalist Writist.

Tonio Geugelin

In je eentje een elektronische live-band vertolken, dat is ‘genau’ wat de uit Duitsland afkomstige violin wizard Tonio Geugelin doet! Gewapend met een viool en loopstation, neemt Tonio je al zingend en beatboxend mee op een elektronische trip die nog lang nagalmt. Zijn sets zijn nooit hetzelfde en drijven veelal op improvisatie, wat telkens weer een spannende performance oplevert.

Writist

Een liveset van Writist is een rit op een dwaalspoor. Gefascineerd door volledige controle speelt hij alle instrumenten en beats live door een innovatief loop-systeem. Met ritmische gitaren, melodieuze zanglijnen en pure electronica doen zijn songs denken aan een kleurrijke samensmelting van Fink, Jack Garratt en SOHN.